logo minigarden urban green

Time to grow VERTICAL

Stapelbare plantenwand modules welke als stapelbare bouwstenen gecombineerd kunnen worden voor het ontwerpen van alle denkbare verticale groene wand projecten, zowel binnen als buiten.

Met de modulair stapelbare groene wand modules maakt elke professional en hobbyist zijn eigen verticale tuin project in een handomdraai op maat. 

Maak kennis met het wereldwijd gepatenteerde Minigarden Vertical, ONE en Corner concept en ontdek nieuwe mogelijkheden in de alsmaar groeiende wereld van verticaal tuinieren. 

Bekijk brochure [email protected]

Maatwerk

Totaalconcepten van A-Z

Support

24/7 support

Zakelijk

Voor winkelier & Professional

Het meest modulaire groene wand systeem

Bekijk enkele mogelijkheden

Minigarden UV protectie
 
 
logo minigarden urban green

Momenteel werken wij aan onze nieuwe website met nieuwe systemen en nog meer mogelijkheden. Van maatwerk garden dividers tot de meest uiteenlopende plantensoorten voor binnen en buiten.

Stay Tuned !

Heb je vragen aan ons support team over je groene wand, of wens je een voorstel voor een verticale tuin op maat? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Laat het ons weten!

Minigarden bv is ook op de zakelijke markt actief. Wij leveren onze producten en totaalconcepten op maat aan de zakelijke, retail en tuinbouw sector. Neem contact met ons op voor meer informatie 

[email protected]

Contactformulier Minigarden.nl

Geselecteerde waarde: 10
Geselecteerde waarde: 65

Minigarden bv
Kuilenstraat 60 – Unit 4
6231AW Meerssen
Tel: +31 (0)43 – 204 1015
[email protected]